{include file=brat.tpl}

MY TAMARA BIJUTERII CU STIL ŞI SUFLET

În luna septembrie a acestui an, bijuteria Tamara anunta lansarea brandului propriu de bijuterii: MY Tamara. Această linie este compusă exclusiv din piese unicat, realizate manual din pietre naturale. Perle, cristale îmbinate cu ornamente de argint sunt doar câteva din micile piese care alcătuiesc fiecare bijuterie în parte.

Bijuteriile MY Tamara aduc un element de noutate pentru doamnele si domnişoarele din România, un element pe care fiecare femeie îl caută: personalizarea. Aşadar bijuteriile pot fi realizate la cerere şi conform dorinţelor fiecărei persoane care le va purta sau care le va oferi în dar. Bijuteriile MY Tamara sunt special create pentru cele care sunt cochete şi mereu în pas cu moda şi care îşi doresc podoabe speciale pe care să le asorteze ţinutelor favorite.

Pentru această toamnă MY Tamara se distinge prin culori calde: maron, roşu cărămiziu, verde oliv şi galben auriu. Acestea se potrivesc de minune langă tendinţele modei din acest sfârşit de an: stilul boem, stilul lady sau anii `70.
Dintre pietrele care stau la baza frumoaslor bijuterii unicat MY Tamara amintim: quarţ fumuriu, agat, jad, carneol, turquaz, perle şi multe altele.

Magazinele Tamara găzduiesc de asemenea branduri internaţionale cum ar fi: Michal Negrin (brand de renume internaţional care reuneşte bijuterii din metal cu cristale, decoraţiuni şi accesorii cu orientare retro, romantică, vintage), Solo Line (bijuteriiceate în Israel din argint sau argint combinat cu aur şi pietre naturale, zirconiu, perle în serii scurte) Iris Design (brand internaţional prezent în Statele Unite ale Americii, Canada şi România – doar în magazinele Tamara - cu bijuterii fantezie moderne, lucrate manual pe metal pictat şi emailat), Sacher (cutii de bijuterii din piele realizate manual create în Germania).

Premiu oferit in cadrul concursului: Un set de bijuterii Tamara

Sponsori