{include file=brat.tpl}

Spa Moments

In mijlocul unui Bucuresti agitat pana la stres si de un dinamism ce frizeaza adeseori nebunia, Spa Moments a creat, pentru Tine un spatiu incomparabil de liniste si rasfat.

Asezat in zodia Relaxarii, Spa Moments iti propune o altfel de abordare a clipelor Tale de alint. Desi central, dar ferit de ochii galagiosi ai traficului, Spa Moments te intampina cu un aer rafinat si cald intr-un cadru elegant si confortabil totodata, gasind pentru Tine solutii adecvate de reincarcarea bateriilor personale.

Pornind de la principiile seculare de folosire a apei, Spa Moments promoveaza utilizarea complexa a apei la temperaturi si presiuni variabile - bai si impachetari de plante, saune, dusuri, masaje, atat ca factor curativ si tonic imunitar natural pentru curatarea epidermei, detoxifierea organismului, accelerarea proceselor metabolice, imbunatatirea capacitatii de miscare cat si, mai ales, pentru obtinerea unei stari de relaxare si confort atat de necesare organismului.
Creat sub deviza Oaza Ta de Relaxare, echipa Spa Moments isi propune ca fiecare vizita a Ta in spatiul nostru de rasfat sa fie unica, caci Tu esti Unica si meriti in fiecare secunda atentia noastra desavarsita si utilizarea celor mai profesioniste terapii, menite sa Iti readuca zambetul incantarii in coltul ochilor.
Spa Moments are in portofoliu atat tratamente Spa, faciale, de remodelare corporala si de relaxare, standard, cat si mai ales tratamente personalizate.

Promovam tratamentele personalizate, caci unicitatea si personalitatea reactiilor organismului Tau trebuie sa fie in perfecta armonie cu tratamentele alese, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor Tale.

Ritualul Spa de remodelare corporala are cinci etape obligatorii care ajuta la tratarea micilor imperfectiuni ale corpului: detoxifierea, hidratarea, remodelarea corporala (slabitul in cm, combaterea celulitei sau combaterea vergeturilor), tonifierea si lift-up-ul.

Pentru fiecare etapa, Spa Moments iti propune diferite variante, pe care le poti alege in functie de preferintele si necesitatile Tale. Detalii despre ritualurile noastre gasesti pe www.spa-moments.ro.

Premii oferite in cadrul concursului : - 22 de vouchere ( valoare unui voucher este de 200 ron)

Sponsori