{include file=brat.tpl}

SevenSins

SevenSins www.sevensis.ro s-a nascut din ideea de a indeplini dorintele tuturor femeilor, dar si a barbatilor de langa ele.

Magazinul SevenSins are o gama variata de produse, de la lenjerie intima de lux, pentru mirese, aniversari si seri speciale, pana la lenjerii sexy, indraznete, care sa implineasca orice fantezie. Ciorapii si dresurile intregesc toate aceste tinute, prin culorile si formele disponibile: clasici, in tonuri de la alb la mov, gri si negru, si pentru portjarier, cu sau fara adeziv.

Nici barbatii nu sunt neglijati la acest capitol, magazinul nostru online punand la dispozitie o gama de lenjerie intima variata, incluzand chiloti, boxeri, tricouri si maieuri de o calitate ireprosabila.
Va putem asigura ca produsele comandate vor ajunge la dvs. in doar 24 de ore, in orice colt al tarii v-ati afla, iar colegele noastre va vor ajuta, prin amabilitatea si bunavointa lor, sa faceti cele mai bune alegeri. De asemenea, daca produsele comandate nu vi se potrivesc, sau pur si simplu nu va plac, le puteti returna in 10 zile solicitand fie inlocuirea lor, fie returnarea banilor.

Premii oferite in cadrul concursului:
3 Costume Santa Lady Dress
2 Chemise Lily
1 Chemise M605

Sponsori