{include file=brat.tpl}

RANGALI Organic Shop

RANGALI Organic Shop este unul dintre primele magazine de pe piata nationala care ofera produse cosmetice organice de renume. Gama larga ofera solutii pentru ingrijire atat femeilor si barbatilor, cat si mamelor, copiilor, bebelusilor si adolescentilor.

Produsele comercializate de Rangali sunt agreate de celebritati precum Madonna, Julia Roberts, Jessica Alba, Sharon Stone si Uma Thurman si apartin celor mai cunoscute marci de produse organice: NVEY ECO, NATRACARE, EARTH FRIENDLY KIDS, EARTH FRIENDLY BABY, ORGANIC BLUE, ESSENTIAL CARE, BAREFOOT BOTANICALS, GREEN PEOPLE, NATURAL HOUSE, BADGER, YES, NEOM LUXURY ORGANICS, PARISSA.

Produsele pot fi comercializate pe www.rangali.ro, dar si din diverse lanturi de magazine si farmacii. Astfel, cei interesati vor putea descoperi mai usor gamele de produse cosmetice organice si beneficiile utilizarii acestora.

Rangali, prin intermediul produselor organice comercializate, ofera clientilor sai posibilitatea de a duce o viata sanatoasa, de a-si infrumuseta corpul si mediul ambiant si, de ce nu, de a participa activ la protejarea mediului înconjurator.
Pentru mai multe detalii, acceseaza site-ul: www.rangali.ro

Premii oferite in cadrul concursului:

- 5 cadouri Prissa ( benzi de epilat fata bikini ; benzi de epilat picioare corp ; benzi pentru sprancene si ceara pentru epilat) ;
- 5 cadouri NVEY ECO (Set cadou machiaj organic de la RANGALI)

Sponsori