{include file=brat.tpl}

Power Plate

Power Plate este liderul mondial in aplicarea tehnologiei acceleratiei, Acceleration Training™, si singurul aparat care asigura un antrenament complet in numai 15 minute. Ofera beneficiile unui exercitiu regulat, tonifiaza corpul, asigura o flexibilitate ridicata, imbunatateste circulatia sangelui si combate celulita. Power Plate se potriveste perfect femeii moderne, active, cu forta financiara si foarte putin timp liber. Este demonstrat stiintific, 15 minute pe acest aparat echivaleaza cu 1 h de antrenament conventional in sala de fitness.

Complex si versatil, Power Plate ofera beneficii incredibile: accelereaza scaderea in greutate, imbunatateste forta musculara si mobilitatea, reduce celulita, reduce durerile de spate si contribuie la recuperea dupa accidente. Dar cel mai spectaculos beneficiu este legat de reducerea timpului: antrenamentul cu Power Plate nu necesita sedinte lungi si extenuante. 15 pana la 20 de minute de 2, 3 ori pe saptamana sunt suficiente pentru a avea o silueta de invidiat.

Power Plate a devenit un stil de viata, nu numai o tehnica de antrenament . Utilizarea aparatului si-a dovedit in scurt timp eficienta atat in scopuri terapeutice, cat si de infrumusetare.

Power Plate este lider de piata in folosirea antrenamentului care are la baza tehnica acceleratiei, Acceleration Training™. Studiile stiintifice au demonstrat efectele extraordinare observate in practica. Acestea includ: tonifierea musculaturii, imbunatatirea mobilitatii si a coordonarii, activarea circulatiei, cresterea metabolismului, asigurarea confortului si echilibrului, combaterea celulitei si a efectelor negative ale folosirii neadecvate a cosmeticelor.

Inca de la infiintarea companiei, in 1990, Power Plate International s-a evidentiat prin inovatie, dinamica si produse de calitate superioara, succesul actual fiind demonstrat, iar cel viitor garantat atat in domeniul sportului si recuperarii, cat si in tratamente anti-aging si de infrumusetare.

Partener NASA

Power Plate a determinat o revolutie in industria frumusetii, sportului si wellness-ului. Nu este vorba de inca un aparat conventional de antrenament pentru imbunatatirea conditiei fizice, ci de un concept nou, care foloseste tehnica acceleratiei, Acceleration Training™. Aceasta tehnologie, a fost dezvoltata prima data pentru programul de antrenament al cosmonautilor sovietici, avand ca scop mentinerea si refacerea tonusului muscular si a densitatii osoase. Astfel, se poate explica recordul absolut de 420 de zile petrecute in spatiu, intr-o vreme cand astronautii NASA nu rezistau mai mult de 120 de zile. Ca dovada, dupa caderea Cortinei de Fier, tehnica acceleratiei a fost adoptata si de NASA, partener Power Plate din 2003. In 1998, antrenorul olimpic olandez Guus van der Meer, dezvolta o versiune mai avansata de antrenament pentru toate grupele de muschi, care permite tuturor alegerea nivelului de fitness potrivit, numind aceasta versiune, Power Plate. El adopta si introduce aceasta tehnica in antrenamentele pentru sportivii de performanta, dar si in programele de intretinere corporala practicate de persoane neantrenate chiar si supraponderali, si, nu in ultimul rand, in terapia medicala.

Din 2000, cand aparatul a fost introdus prima oara pe piata din Olanda, si pana azi, Power Plate a cucerit lumea. Este folosit in peste 40 de tari de persoane cu diferite varste si profesii, sportivi de performanta, dar si oameni obisnuiti, pentru efectele lui multiple, incepand cu marirea fortei musculare si imbunatatirea mobiltatii, pana la prevenirea si tratarea celulitei.

Secretul Power Plate

Toata lumea poate realiza rezultate considerabile intr-o perioada scurta de timp.

15 minute de exercitii pe Power Plate, echivaleaza cu o ora de antrenament in sala de fitness.

Principalele beneficii oferite de Power Plate

Tonifierea musculaturii

Power Plate activeaza 97% din fibra musculara, in comparatie cu 30-40% din musculatura folosita in antrenamentul obisnuit. Acest fapt determina o crestere considerabila a fortei si rezistentei musculare pentru toti utilizatorii.

Eficienta in timp scurt

Rezolvati eficient problema timpului insuficient folosind Power Plate doar 10 minute, de 3 ori saptamanal.

Imbunatatirea mobilitatii

Intensificarea circulatiei, activarea musculaturii, vor imbunatati mobilitatea si vor intensifica eliminarea tensiunii, proceselor degenerative si rigiditatii tesuturilor.

Imbunatatirea coordonarii

Power Plate stimuleaza toti receptorii din corp simultan, imbunatatind coordonarea inter si intramusculara. Viteza de reactie si mentinerea echilibrului sunt de asemenea stimulate, determinand o imbunatatire imediata.

Activarea circulatiei

In timpul antrenamentului, muschii pompeaza sange in toate regiunile corpului, crescand debitul sangvin cu pana la 50% asigurand astfel irigatia corespunzatoare a tuturor celulelor. Metabolismul va fi imbunatatit, contribuind la intensificarea proceselor de formare, regenerare sau eliminare ale organismului.

Confort si echilibru

Power Plate stimuleaza producerea serotoninei, hormon cu efect neuro-protector si factor esential in combaterea stressului, datorita starii generale de bine induse. Efectele benefice pot determina o imbunatatire a relatiilor sociale si chiar a activitatii sexuale.

Celulita si consecintele cosmeticelor

Exercitiile de masaj efectuate cu Power Plate desfac aderentele si procesele fibrozante, distrug si diminueaza celulele grase si imbunatatesc mobilitatea tesuturilor. Celulita este distrusa si tesuturile conjuctive sunt refacute. Pielea este de asemenea vizata de aceste schimbari, procesele de regenerare si calitatea acestora fiind amplificate.

Recunoastere internationala

Datorita efectelor sale extraordinare, Power Plate a castigat mai multe premii. La FIBO 2002, cea mai cunoscuta expozitie de fitness din lume, TuV Rheinland/Berlin i-a acordat premiul 'Innovation Award 2002' pentru echipamentul anului. De asemenea, conceptul Power Plate a fost onorat cu premiile 'Beauty Equipment of the year 2003' si 'Pour les produits cosmetiques 2005' la expozitiile internationale de frumusete 'Nouvelles Esthetiques' din Paris, premiul 'For the best Anti-Aging Machine' in 2005, precum si premiul pentru 'Cea mai atractiva idee de franciza' in 2007.

Celebritati care se antreneaza cu Power Plate

Jane Fonda, Matt Damon, Annie Lennox, Jean-Michel Jarre, Claudia Schiffer, Isabelle Adjani, Madonna, Julia Roberts, Monica Bellucci, Julie Andrews, Brad Pitt, Shaquille O'Neal, etc. Mai mult decat atat, cluburi sportive de renume au inclus Power Plate in programul de antrenament al sportivilor si vorbim aici de nume importante cum ar fi Nationala de fotbal a Germaniei, clubul Manchester United sau basketbalistii de la Los Angeles Lakers.

Power Plate se poate testa si achizitiona in Romania. Programati-va chiar acum, la o sedinta gratuita.
Strada Pictor Rosenthal nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Telefon: 231. 03. 10
www.powerplate.ro

Premii oferite in cadrul concursului: 4 vouchere la Centrul de Sanatate si Frumusete, fiecare a cate 5 sedinte Power Plate (valoarea unui voucher 250 RON).

Sponsori