{include file=brat.tpl}

Palla Boutique

In 2007, Palla Boutique a lansat in Romania conceptul Business Fashion Design. Initiativa Palla, de a introduce noul concept Business Fashion Design a venit pe o nevoie reala, scapandu-va practic de o grija in plus.

In 2009 ne-am imbogatit oferta, venind in ajutorul dumneavoastra cu mini-serii: casual, clasic, elegant si glamour.

Stilul Palla se bazeaza, fara exceptie, pe evitarea exceselor de orice fel - de stil sau de culoare. In general, liniile sunt clasice. Dar asta nu trebuie sa insemne, in nici un caz, un aspect sters, neinspirat, demodat. Noi cream niste tinute bine ajustate persoanei care le poarta.
Avantajele tinutelor noastre este ca sunt create de o echipa bine cladita, echipa coordonata de designerul Iuliana Eremia. Iuliana este un artist “obsedat” de proportii, reusind de fiecare data sa ofere “echilibru” tinutelor palla.
Iuliana si-a inceput cariera ca ucenic intr-un atelier de creatie, apoi s-a specializat in constructie tipare atat in zona de lux cat si industriala, finalizand cu “Origami in jurul lumii” (lucrarea de diploma); tot acest traseu l-a parcurs in 20 de ani de munca. Ca sa te convingi de acest “echilibru”, te asteptam in boutique-ul Palla din Dristorului 73.
La Palla ai posibilitatea de a-ti crea propriile combinatii, in functie de preferintele tale (numar, model, culoare). De asemenea, oferim servicii gratuite de modificare constand in scurtare / lungire fusta,pantalon,rochie (in maxim doua zile Palla va produce tinuta aleasa, mai scurta sau mai lunga cu 5-10 cm).

Premii oferite in cadrul concursului:
- o rochie cu buline in valoare de 200 ron;
- o rochie vascoza bluemarin cu paspoal caro, in valoare de 220 ron;
- o jacheta verde in valoare de 200 ron.

Sponsori