{include file=brat.tpl}

Optiblu

Fiecare magazin Optiblu este o oaza de bun gust si relaxare, in care veti avea in mod sigur toate conditiile necesare pentru a face cea mai potrivita alegere pentru sanatatea si imaginea dumneavoastra.

Zi de zi echipa noastra se preocupa ca dumneavoastra se beneficiati de cele mai bune preturi la produse de foarte buna calitate.

In Optiblu gasiti o gama completa de ochelari de vedere, lentile de contact si ochelari de soare si accesorii detinand marci cunoscute precum: Lindberg, Jacques Lemans, Calvin Klein, Cacharel, Dior, Emporio Armani, Givenchy, Prodesign, Pepe Jeans, Polaroid, Polar, Police, Serengeti, Ray Ban, Naf Naf, etc.

Optiblu este singura retea de magazine autorizata sa comercializeze ramele Lindberg, fiind si singurii capabili sa execute in Romania montajul lentilelor pe acest tip de rame pe baza echipamentelor si tehnologiilor livrate de catre producator.
Numarul actual de magazine include 20 de locatii si 3 in sistem franciza, cu prezenta la nivel national, luand in considerare extinderea retelei in functie de ritmul de deschidere al centrelor comerciale.

Va invitam, asadar, cu bratele deschise, in oricare dintre magazinele noastre din Bucuresti si din tara, cu certitudinea ca veti gasi peste tot aceeasi ambianta calda, profesionalism si dedicare pentru sanatatea si preferintele dumneavoastra.

Pentru a afla mai multe despre noi va invitam sa vizitati site-ul nostru www.optiblu.ro.

Optiblu te asteapta cu o echipa dedicata tie, cu medici oftalmologi, optometristi si consilieri de vanzare, cu echipamente de ultima generatie pentru determinarea de dioptrii si numai cu produse de calitate!

In magazinele Optiblu vei beneficia intotdeauna de promotii, programe de fidelitate, pachete avantajoase si preturi competitive!

Premii oferite in cadrul concursului: - 5 perechi de ochelari de ski Bolle

Sponsori