{include file=brat.tpl}

Adu coffee shop-ul la tine acasă cu NESCAFÉ Dolce Gusto®!

Personalităţi, preferinţe, gesturi se exprimă diferit în fiecare moment, cu toate acestea diversitatea este singurul lucru pe care îl avem în comun şi cel care dă savoare vieţii. NESCAFÉ Dolce Gusto® ştie acest lucru şi te ajută să alegi în funcţie de moment şi de gust, băutura ta preferată!

Cum ar fi dacă ai putea să creezi o atmosferă altfel, pentru tine şi prietenii tăi, de fiecare dată când savurezi băutura ta preferată?

Uneori vrei să te relaxezi, alteori ai nevoie de energie, sau pur şi simplu vrei să încerci ceva nou alături de prietenii tăi, vrei să ai gustul potrivit la momentul potrivit, în funcţie de ocazie. Cu NESCAFÉ Dolce Gusto®, poţi alege una dintre băuturile speciale pentru fiecare clipă: un espresso cu aromă puternică pentru energie şi vitalitate, un caffe lungo pentru o discuţie plină de savoare alături de prietenii tăi, un cappuccino surprinzător cu spumă catifelată, un latte macchiato pentru un moment de răsfăţ elegant, şi chocochino cu gust pur de ciocolată pentru moment calde.

NESCAFÉ Dolce Gusto® va transforma cu siguranţă ambianţa casei tale, aducând spiritul unei cafenele în locuinţa ta. Designul prietenos şi atractiv va atrage atenţia prietenilor tăi şi va deveni centrul atenţiei datorită băuturilor delicioase, pregătite pentru a se potrivi cu orice gust.

Cu NESCAFÉ Dolce Gusto®, prepararea cafelei este inedită şi, mai ales, foarte uşoară! În numai 30 de secunde, capsulele vidate, ce conţin cafea 100% arabică sau boabe de cacao de cea mai bună calitate, se transformă în băuturi delicioase.

Atenţia a fost acordată fiecărui detaliu, pentru a satisface orice dorinţă: NESCAFÉ Dolce Gusto® funcţionează la presiunea optimă de 15 bari, pentru a oferi o calitate mai bună. Tehnologia termoizolantă încălzeşte apa până la temperatura potrivită, asigurând apă proaspătă pentru fiecare cană. Este foarte uşor de curăţat şi întreţinut, iar consumul de energie este redus datorită sistemului automat de oprire!

Aşa că, îndrăzneşte şi transformă fiecare moment, fie că ţi-l dedici ţie, fie că îl împarţi cu prietenii, în ceva deosebit, mereu altfel, dar întotdeauna la fel de aromat şi de savuros!

Cum poţi prepara băutura ta preferată cu NESCAFÉ Dolce Gusto®?
Micul nostru NESCAFÉ Dolce Gusto® este un aparat minune, foarte uşor de folosit!
Ridică mânerul, scoate suportul pentru capsulă şi introdu o capsulă. Împinge suportul înapoi şi apasă mânerul în jos până se închide perfect!

Mută maneta de sus spre dreapta sau stânga, pentru a alege dacă vrei apă caldă sau rece şi gata! Vei obţine o băutură grozavă în doar câteva secunde!

Eliberaţi-vă imaginaţia!

Noi, cei de la NESCAFÉ suntem foarte atenţi când vine vorba de aroma şi gustul cafelei. Folosim numai boabe de cafea de cea mai bună calitate (100% arabica) şi boabe de cacao veritabile.

Tot ce trebuie să faci este să îţi alegi preferata dintre preferate!

NESCAFÉ Dolce Gusto® te invită să îţi creezi propriul coffee shop la tine acasă!

Premii oferite in cadrul concursului: 3 aparate NESCAFÉ Dolce Gusto®

Sponsori