{include file=brat.tpl}

Salonul Marocco Beauty&Relax

Salonul Marocco Beauty&Relax deschis in iulie 2009, situat in zona centrala care incearca sa aduca un aer marocan in ‘’MICUL PARIS”. Salonul imbina placutul cu utilul, clientii beneficiind de terapii de relaxare si de infrumusetare.

Face parte din pasiunea pentru traditile ancenstrale pe care femeile din Orient le mai practica si azi. Salonul marocan e o evadare, o calatorie spre tarmuri necunoscute unde arta infrumusetarii este un ritual sacru. Ritualurile noastre te duc pe meleagurule marocane, de la intrarea in salon unde sunteti serviti cu « ceaiul desertului », pana in camerele noastre de tratament.

Folosim produse de cea mai inalta calitate, importate direct de noi de la firme de traditie din Paris si Maroc pentru a oferi experiente unice si de un nivel profesional extrem de ridicat.
Printe terapiile noastre puteti gasi : masajul Marocan ; masajul Pantai Luar Marocan; masaj anticelulitic; masaj de relaxare ; masaj anticelulitic cu ventuze ; impachetari cu: deluxe grape, deluxe coffee, perfect forms, parafango, parargil, chocofango, termosudatie, ucw, hammam, unt de shea ; bronzarea cu hennna ; tatuarea cu henna ; vibromatique ; electrostimulare faciala si corporala ; ultrasunete faciala si corporale ; manichiura/pedichiura marocana, express, opi, spa.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta de LUNI pana VINERI, intre orele 09:00-21:00 si SAMBATA intre orele 09 :00-16 :00, la urmatoarele numere de telefon : 0372962661 ; 0771759956 ; 0314259218 ; www.maroccospa.ro; maroccospa.wordpress.com; [email protected]

Premii oferite in cadrul concursului: 4 vouchere in valoare de 200 ron fiecare

Sponsori