{include file=brat.tpl}

Keiko SlimSpa

Mainile sunt oglinda ta. Ofere-le ingrijirea care li se cuvine. Keiko SlimSpa iti ofera un premiu de sezon minunat: un set de creme HandSpa dedicate mainilor tale, pentru un tratament SPA pe care il poti face si acasa.

Tratamentul de regenerare pentru unghii, Nail Repairing, stimuleaza cresterea prin aportul de ceramide. Substantele active si pro-vitamina B5 hidrateaza si echilibreaza PH-ul pielii. Refreshing Cream iti fereste mainile de factorii iritanti si de uscarea provocata de frig. Elasticitatea pielii va fi vizibil imbunatita de extractele de aloe vera, uleiul de morcov, uleiul de lubrajel precum si de antioxidanti.
Keiko SlimSpa iti usureaza drumul spre frumusete. Aici gasesti cele mai recente inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, tratament anticelulitic, antivergeturi, lifting facial nechirurgical sau tratament antirid. Te asteptam intr-o atmosfera calda si intima sa iti incepi transformarea.

Pe bulevardul Magheru, numarul 29 sau pe strada Constantin Daniel, numarul 3. afla mai multe despre noi pe www.keiko.ro.

Premii oferite in cadrul concursului: - 5 vouchere in valoare de 200 RON la Keiko SlimSpa.

Sponsori