{include file=brat.tpl}

Johnson&Johnson

Johnson&Johnson este un producător recunoscut pe plan internaţional pentru calitatea şi varietatea produselor farmaceutice şi de larg consum pe care le oferă. Deşi publicul larg asociază numele Johnson&Johnson cu produsele de îngrijire personală ca Johnson’s Baby, Neutrogena, o.b., Clean&Clear, Carefree, Compeed, compania şi-a construit o reputaţie solidă şi pe piaţa dispozitivelor medicale şi de diagnoză datorită calităţii şi caracterului inovator al produselor.

Succesul de care Johnson&Johnson se bucură astăzi este rezultatul a 120 de ani de muncă şi devotament depuse de angajaţii Johnson&Johnson în scopul perfecţionării produselor şi serviciilor oferite consumatorilor. Progresul remarcabil al companiei se datorează în parte faptului că valorile susţinute de J&J sunt reunite într-un crez pe care fiecare angajat şi-l asumă şi care proclamă responsabilitatea faţă de consumatori drept obligaţia fundamentală a companiei.
Meritul Johnson&Johnson este acela că a reuşit de-a lungul anilor să ofere produse şi servicii inovatoare care au contribuit semnificativ la îmbunătăţirea calităţii vieţii.Mai multe informatii despre companie si produse puteti afla de pe www.jnj.com

Premii oferite in cadrul concursului: 5 seturi de produse din gama Neutrogena si Johnson's baby

Sponsori