{include file=brat.tpl}

Gala Home

Magazinul Gala Home este locul unde speram ca va veti simti bine cumparind articole textile pentru baia si dormitorul Dumneavoastra sau cadouri pentru prieteni. Puteti petrece citeva minute intr-o atmosfera palcuta, incarcata de culori, unde puteti savura o ceasca de ceai portughez.

Am incercat sa aducem din Portuglia produsele de “home textile” in care portughezii au o traditie indelungata si sint cunoscute ca avind o calitate si un design deosebit. Suntem direct importatorii produselor pe care vi le oferim, ceea ce ne confera un avantaj competitiv din punct de vedere al calitatii produselor si al preturilor.

Daca ati vizitat Portugalia pina acum , probabil ca ati fost fascinati de combinatia stilului arhitectural European cu maniera maura, si mai ales de frenezia culorilor. Eu inca ma aflu sub vraja unei senzatii stranii, ca de betie cu vin de Porto pe ritmuri de Fado, numai ca betia vine de la culorile intilnite pe casele localnicilor, florile de la balcoane, gradinile cu platani, oamenii mai zimbitori ca oriunde, faimoasele ajulejo care aduc imagini fabuloase din Lisabona Evului Mediu.
Dupa citeva calatorii in Portugalia, ne-am hotarit sa aducem si la noi produsele textile care ii fac pe portughezi atit de faimosi: cuverturi, fete de masa, prosoape, accesorii pentru baie. Toate acestea au o influenta puternica din cultura populatiei venita din nordul Africii: semicercurile , culorile inchise sau variante de tonuri moi ale unor culori puternice, cu decoratiuni elaborate, dantelarii care te duc cu gindul la iatacurile ascunse privirilor curiosilor.

Toate aceste accente se regasesc in design-ul produselor noastre pe care va sfatuim sa le incercati si de care va veti indragosti. Pentru mai multe detalii, acceseaza: www.galahome.ro.

Premii oferite in cadrul concursului:
- 1 buc Set PINK
- 1 buc Set HOME

Sponsori