{include file=brat.tpl}

Furla

Eleganta, simplitate, sobrietate si exuberanta sunt calitatile care fac remarcata colectiilor semnate Furla. Muza este o femeie cu o personalitate foarte puternica. Este indrazneata si adora sa combine imbracamintea intr-un mod neobisnuit si foarte sofisticat. Ziua prefera sa adopte genti in care predomina tintele metalice, placile si lanturile gen anii ’80.

Ceea ce face remarcata colectia de genti Furla, sunt contrastele filtrate si modelate de unica tendinta feminina de romantism. Formele ample si neconventionale pun in evidenta marginile fine si delicate. Pielea de vitel prelucrata special, da o nota aparte perlelor si accesorilor metalice iar tonurile de roz si bleu confera modelelor un design deosebit.

Luxul autentic este destinat unei lumi exclusiviste si este reflectat si in modele casual si sport. Detaliile si accesoriile sunt veritabile deoarece caracterizeaza si amplifica simplitatea formelor esentiale.

Gentile lucrate foarte fin sunt in acelasi timp neconventionale deoarece inca de la inceput sunt concepute pentru a fi extrem de functionale. Materiale exotice precum pielea de crocodil si de soparla sunt prelucrate printr-o tehnica italiana speciala. Aceste materiale sunt completate de altele mai fine si mai sofisticate precum satinul. Produsele finite sunt destinate femeilor care au deplina incredere in ele pentru ca le dau o nota aparte.
Tonuri optice si grafice dominate in principal de alb si negru sunt combinate surprinzator cu pete de culoare ce creeaza efecte neasteptate. Designul unic al modelelor in care tonurile precum orange, galben si rosu sunt combinate in asa fel incat creeaza o cromatica capabila sa ofere un impact vizual puternic.

Gentile semistructurate au un design unic. Volumele si proportile fiecareia scot in evidenta culorile si finisajele deosebite ale fiecarui model. Detaliile sunt mai mult decat elocvente: fermoarele, lacatele si baretele de umar confera un caracter distinct si personal fiecarui model.

Radianta precum un cameleon, aflata in permanenta in miscare dintr-un loc exotic in altul, acesta este spiritul senzual al unei femeii Furla care nu trece neobservata.

Premii oferite in cadrul concursului: - 3 curele din piele de vitel lacuita, cu catarama invelita in piele, fiecare in valoare de 230 ron.

Sponsori