{include file=brat.tpl}


FAMA BEAUTY SALON

"FRUMUSETEA TREZESTE SUFLETUL LA VIATA" – Dante Alighieri

Fama Beauty Salon - va ofera cele mai bune solutii pentru problemele legate de aspectul estetic, prin punerea la dispozitia dumneavoastra a unor tratamente profesionale de ultima ora in domeniul esteticii corporale si faciale. Personalul Fama Beauty Salon isi dedica intreaga atentie si experienta profesionala fiecarui client in parte. Totodata, aici beneficiati de un mediu placut si relaxant, consiliere si indrumare pe parcursul tratamentelor, discretie si profesionalism.

SERVICII OFERITE:
  • · Endermologie – LPG CELLU M6 Keymodulle [2]
  • · Biostimulare – ULTRATONE
  • · Tratamente anticelulitice
  • · Tratamente estetice faciale: Maria Galland, Matis, Bioline, Atache
  • · Lifting non-chirurgical LPG LIFT 6
  • · Epilat
  • · Machiaj profesional
  • · Extensii gene
Endermologie –cel mai bun tratament anti-celulitic.

O simpla cautare pe Google iti va arata ca in lupta cu "coaja de portocala " endermologia nu are practic nici un rival.
Endermologia este un tratament revolutionar, non-invaziv, eficient si fara riscuri, prin care celulita este tratata controlat si formele corpului remodelate.
Endermologia "slefuieste "celulita si te scade in centimetri.

Aparatul apartine concernului LPG – Franta, Cellu M6 Keymodule fiind unica metoda recunoscuta de FDA [USA]. Cellu M6 trateaza eficient toate tipurile de celulita.

Tratamentul cu Cellu M6 Keymodule [2] consta in reactivarea functiilor vitale naturale ale organismului si pielii, este relaxant, stimuleaza sistemul neuro-vegetativ, diminuand starea de stres, este nedureros si nu implica administrarea de substante chimice sau tratament medical. Prin intemediul actiunii Keymodulului, se lucreaza atat la suprafata epiteliului, cat si subcutanat, pana la nivelul musculaturii, celulele adipoase (macronodulii) isi micsoreaza volumul, lichidele sunt drenate iar tonusul cutanat se imbunatateste semnificativ.
Tot la Fama Beauty Salon poti arata mai tanara, cu ajutorul aparatului Cellu M6 Keymodule [2]- sectiunea fata – aplicand tratamentele de Lift massage.
Folosim cea mai avansata tehnologie pentru ca tu sa scapi de ridurile de pe fata, din jurul ochilor, gat si decolteu, pentru a scapa de cearcanele si pugile de sub ochi, pentru a-ti reda fermitatea si conturul fetei, stimuland functiile naturale ale pielii tale.
Cellu M6 Keymodule [2] – este singurul sistem din lume capabil sa refaca elasticitatea tenului tau, stimuland producerea naturala de colagen si elastina si refacand reteaua de sustinere a pielii. Chiar de la prima sedinta de tratament vei descoperi ca tenul tau devine mai luminos, mai ferm si cu un aspect intinerit!

ULTRATONE – MEDITONE PRO – "Secretul corpului perfect fara a transpira in salile de fitness"

Acest aparat foloseste tehnologia cea mai avansata in domeniul frumusetii, biostimularea, corpul tau putand fi astfel tratat prin diferite programe fiziosecventiale pentru fiecare zona.Biostimularea este un mod sigur si sanatos de reducere a grasimii nedorite sau de imbunatatire a performantei muschilor, fiind o solutie stiintifica pentru toti aceia care vor sa obtina beneficii de modelare corporala si sa-si mentina corpurile intr-o stare de sanatate buna.
Particularitati:- foloseste 44 de tipuri de unde ce se absorb in corp, nu ataca organismul ci comunica cu acesta, activand metabolismul (spre deosebire de electrostimulare ce foloseste doar o singura unda ce emite un stimul la nivel muscular; nu foloseste sursa de curent;programele sunt personalizate.
Pot beneficia de acest tratament atat femeile cat si barbatii de la varsta de 18 ani pana la peste 70 de ani.
Va asteptam cu drag!

Date contact:
Str. Aurel Vlaicu nr. 147 (vis-a-vis de stadionul Dinamo), bl. 20, sc. B, ap 45, parter, interfon 45.
Tel: 0721 088 572
E-mail: [email protected], [email protected]
Web: www.famasalon.ro
Program de lucru: L-V 8-21,Sambata 8-18

Premii oferite in cadrul concursului:
3 vouchere cadou in valoare de 200 ron – fiecare include un tratament cu aparatul LPG – Cellu M6;
2 vouchere cadou in valoare de 200 ron – fiecare include un tratament estetic facial.

Sponsori