{include file=brat.tpl}

EASY SHAPE - Regaseste-ti forma ideala!

Sistemul ULTRALIPO, considerat "un miracol pentru silueta", este preferat de majoritatea vedetelor ca alternativa la liposuctia chirurgicala. Distruge celulelegrase si impiedica refacerea lor, fiind o solutie dezvoltata de chirurgi plasticieni; non-invaziva si non-agresiva.

ULTRALIPO elimina grasimea si recontureaza silueta, cu rezultate spectaculoase: dupa o singura sedinta poti da jos chiar 5 centimetri (testele clinice realizate demonstreaza o reducere medie cu 4 centimetri la prima sedinta si o medie de 10 centimetri dupa 3 sedinte).

Beneficiile ULTRALIPO:
· reducerea adipozitatilor
· reconturarea corporala
· tratarea celulitei
· slabire localizata
· tonifierea pielii
· efect de lifting corporal vizibil de la prima sedinta.

Sunt doar cateva aparate de acest fel in Bucuresti, iar unul dintre ele este la EASY SHAPE!

EASY SHAPE este un salon de estetica si remodelare corporala, situat ultracentral, in Piata Victoriei, cu personal calificat si cu un program extins: de la 7:00 la 22:00 in cursul saptamanii si sambata, de la 9:00 la 14:00.
In atmosfera familiara si extrem de placuta a salonului, specialistele noastre vor stabili, impreuna cu tine, programul care ti se potriveste cel mai bine, in functie de cerintele tale.
Cu ajutorul muzicii suave, a mirosurilor de aromaterapie si a unei cesti de ceai, tratamentele si terapiile noastre te vor face sa arati si sa te simti de nota zece! Iti vei regasi silueta ideala si vei avea o stare de buna dispozitie de invidiat!

La EASY SHAPE gasesti aparatura de ultima generatie, terapii cu impachetari, servicii de masaj si reflexoterapie si tratamente faciale cu creme profesionale.
De asemenea, la noi gasesti si vouchere cadou pentru prietenele tale!

Te asteptam cu drag!

Contact:
Tel.: 021 313 56 51 / Mobil: 0728 176 447
Str. Buzesti nr. 61, bl. A6, sc. A, et. 3, ap. 20, sector 1
(Piata Victoriei, intrarea de langa Gregory's)
www.easyshape.ro

Premii oferite in cadrul concursului: 5 vouchere cadou: fiecare contine un tratament in valoare de 300 de lei cu celebrul aparat ULTRALIPO!

Sponsori