{include file=brat.tpl}

ONLY THE BRAVE: propriul tau erou

ESTI PREGATIT?

Este legat de propria TA convingere. De increderea pe care o ai in tine. Este despre a descoperi energia necesara in propriile tale convingeri si acea energie te va implini. iti va defini valorile si va deveni un angajament pe tu il faci fata de tine. Vei deveni ONLY THE BRAVE: propriul tau erou. Acela. Cel ce isi ia destinul in propriile maini, impletind focul sau interior cu elementele ce il inconjoara intr-un tot unitar.
Acela. Cel ce reuseste sa jongleze cu forta sa, dar si cu serenitatea interioara, controland dorintele pentru a le transforma in realitate in timp ce isi canalizeaza creativitatea. Este vorba de alegere. Nu conteaza daca esti din Paris, Berlin sau New York: chiar nu conteaza de unde esti. Conteaza sa fii tu insati. Conteaza unde te duci, ce drum alegi, ce directie ai. Este o chestiune de tempo. Este un ritm pe care il simti, o caldura ce te inconjoara, mereu. Este despre acele eforturi care iti reamintesc ca esti viu, asemeni unui spotiv care se antreneaza sau unui regizor ce tocmai a inceput sa filmeze. Un artist ce isi elibereaza creativitatea sau un pompier in actiune. Este caldura tuturor tipurilor de adevar. Este ritmul oricarei indrazneli. Este ritmul trait si simtit numai de cei care sunt sinceri fata de ei insisi: este ritmul ONLY THE BRAVE.

UN SIMBOL AL PUTERII SAU UN OBIECT SIMBOL?
IN ORICE CAZ, ESTE LA LATITUDINEA FIECARUIA SA DECIDA.


Orice este posibil: este la libera mea alegere sa observ si sa pozitionez, sa dau propria mea interpretare acestei sticle in forma unui pumn inclestat ce are chiar din ea trei moduri in care poate sa fie inteleasa.

Fiind verticala, imediat ma duc cu gandul la activistul pe care il simbolizeaza un pumn ridicat. La orizontala, devine o expresie a propriei mele vointe: calm si determinare. Pozitionata pe incheietura, devine un tribut adus acelora care purtand visele si convingerile omului spre noi orizonturi au devenit legende. Trei pozitii, pentru trei expresii: putere, incredere in sine si curaj. Puterea de a te autodepasi. Increderea in castigarea bataliei. Si curajul ce are nevoie de un anumit tip de caracter. Trei valori aduse impreuna de o semnatura unica: cea a inelului logo ce imbraca doua degete si evidentiaza logo-ul de neconfundat pe o placa de metal. Refuzand compromisul, Diesel se elibereaza de codurile sociale si reinventeaza un limbaj contemporan ce este in acelasi timp viril si hotarat, un mix intre arta pop si cultura stradala. Este o palma gata sa se deschida, un pumn ce ar putea simboliza povestea epica a unei noi generatii: ONLY THE BRAVE.
Un parfum ce lasa in urma sa o atitudine aparte.

Un parfum ce dezvaluie drumul spre propria afirmare. Un joc al opozitiei si al complementaritatii. O armonie senzoriala in care elemente contradictorii se impletesc in dorinta de solidaritate...ONLY THE BRAVE se joaca cu extremele, tocmai pentru a le aduce impreuna. Totul incepe cu o fuziune intre regatul plantelor si cel al animalelor. Intai este pielea, styrax-ul si labdanumul: puternice, virile, solitare, dar complete, aproape languroase. Senzualitatea este apoi atinsa de un ecou revigorant de lamaie si revitalizata cu note de violete ce confera ONLY THE BRAVE o identitate urbana si o chemare dinamica si contemporana. Note lemnoase de cedru si ambra puternica urmeaza dupa aceasta deschidere exploziva, ritmata aducand parfumului o atingere catifelata, calda, intima. Mergand mai departe de structura olfactiva traditionala, Alienor Massenet, Olivier Polge si Pierre Wargnye au impus o puternica semnatura ORIENTAL LEMNOASA CU ACCENTE DE PIELE. O semnatura in doua acte, iluminata de note proaspete de coriandru si cu atingeri viguroase de mandarina. Un cocktail voluptos si exploziv ce sta marturie unui om cu o identitate pe cat de puternica, pe atat de actuala si magnetica. Expresia unei atitudini: ONLY THE BRAVE.

Premii oferite in cadrul concursului: 5 parfumuri ONLY THE BRAVE

Sponsori