{include file=brat.tpl}

Trexi - Fango sub forma de spuma

PRODUS SPECIAL PENTRU TRATAREA CELULITEI SI A DEPOZITELOR
ADIPOASE CU EFECT TERMO-ACTIV
Industria cosmetica este intr-o continua dezvoltare, ceea ce face ca produsele sa devina tot mai bune din punct de vedere al calitatii. Fango este binecunoscut de mult timp pentru proprietatile sale curative si in special anticelulitice, existand un singur inconvenient: modul dificil de aplicare.

Trexi un produs sub forma de spuma cu extract de namol (fango) gata preparat care prezinta numeroase avantaje fata de fango-ul traditional sub forma de pasta.
Fango este un namol marin imbogatit cu saruri organice iodate, mucopolizaharide, camfor natural si alte substante anticelulitice. El poate avea un efect termic moderat, care este resimtit intr-un mod foarte placut dupa aplicare. Chiar dupa prima sedinta se va observa ca pielea este mai elastica, mai ferma, celulita se elimina, vergeturile se amelioreza iar dupa 10-12 sedinte se va observa o diminuare a circumferintei si se poate vorbi de o adevarata remodelare a corpului. Dupa terminarea tratamentului, datorita concentratiei mari de substante active, organismul mai rectioneaza o perioda de timp.
Beneficii ale tratamentului cu spuma fango TREXI:
· eliminarea celulitei;
· redarea elasticitatii si fermitatii pielii;
· ameliorarea vergeturilor si prevenirea aparitiei unora noi;
· eliminarea apei retinuta in corp si a toxinelor;
· ameliorarea varicelor;
· imbunatatirea evidenta a circulatiei, inclusiv a celei periferice;
· recomandat si pentru pielea sensibila;
· eliminarea toxinelor care impiedica buna functionare a organismului;
· refacerea tesuturilor si ameliorarea vergeturilor;
· grabeste procesul de slabire localizata.

Contraindicatii:
· interzisa utilizarea de catre femei insarcinate;
· nu se aplica pe rani si in zone inflamate.

Actiune: spuma fango TREXI este un produs inovativ, imbogatit cu alge marine, uleiuri esentiale si oligoelemente de la marea moarta. Compozitia sa naturala cu efect puternic si rapid remineralizeza corpul, stimuleaza circulatia si eliminarea grasimii acolo unde depozitele adipoase sunt prezente.
Mod de utilizare:
Se intinde spuma fango pe partile supuse tratamentului (coapse, fese, abdomen) intr-un strat subtire. Dupa efectuarea tratamentului este normal sa apara un efect termo-activ (o usoara inrosire) datorita compusilor activi speciali continuti de spuma fango.
Aceste reactii favorizezaza microcirculatia sanguina. Doar dupa 10 minute spuma fango TREXI se usuca si se prezinta sub forma unei pelicule albe.
Pentru a fi mai eficient tratamentul este recomandat ca produsul TREXI- spuma fango sa fie mentinut cca 20-30 de minute. O data uscata, spuma fango trebuie sa fie indepartata prin clatire sau spalare(cu o carpa umeda sau la dus).
Se recomanda o aplicare (in strat subtire) la 2 zile in prima saptamana, apoi o aplicare la 3 zile timp de 1 luna, iar pentru intretinere o aplicare o data pe luna.
Spuma poate fi utlizata in medie pentru 10 tratamente.
TREXI - fango sub forma de spuma se livreaza impreuna cu o pereche de pantaloni speciali ceea ce face sa fie un produs care poate fi utilizat cu succes acasa.

www.beautyone.ro si www.chicsalon.ro
Tara de provenienta: Italia

Premii oferite in cadrul concursului: 2 produse TREXI - fango sub forma de spuma

Sponsori