{include file=brat.tpl}

ProEstetica Sana Bali Spa din Cornu

Bali Spa este centrul de slabire, wellness si relaxare asezat in zona sub-montana a Carpatilor, la 80 de kilometri de Bucuresti. Ambianta este luxoasa, in spiritul insulei Bali, din Indonezia. Bali Spa ofera confortul unui hotel de 4 stele cu o capacitate de 15 camere duble si echipamentele de ultima generatie pentru frumusete, fitness, slabire si sport.

Are sala de conferinte, piscina, pista de skateboard si un personal de cea mai buna calitate, inclusiv un maseur balinez. Este inconjurat de paduri, aerul este curat, imprejurimile sunt linistite iar Centrul este in mijlocul unei livezi de meri.
Din categoria serviciilor Spa se pot face tratamente de estetica corporala(electrostimulare,drenaj limfatic,ultrasunete,vacuum) cu aparatura ultramoderna,sauna,jacuzzi,bai de plante,bai japoneze,masaje(balinez,anticelulitic,cu pietre vulcanice,suedez,facial,reflexoterapie),ritualuri(combinatie intre masaj si impachetare menite sa relaxeze fizic si mental),impachetari cu parafango.

Restaurantul Bumbu Bali din incinta centrului este dotat astfel incat sa satisfaca toate gusturile (meniu romanesc,international,asiatic).

Pentru mai multe detalii, acceseaza:

www.proestetica-sana.ro
Contact: 0244/ 367 085; 0731 831 161;
[email protected]

ProEstetica Sana Bali Spa din Cornu ofera ca premiu in cadrul concursului de pe eva.ro, un weekend romantic intr-o atmosfera exotica. Pachetul consta in 2 nopti de cazare pentru 2 persoane, pensiune completa si servicii spa. Valoarea acestui cadou este de aproximativ 450 de Euro.

Sponsori