{include file=brat.tpl}

Allview E1 Tickle - Un telefon cu personalitate

Utilizatorii care doresc sa evite banalul pot alege acum un telefon cu personalitate: Dual SIM-ul Allview E1 Tickle.

Acesta ofera tot ce ti-ai putea dori de la un telefon modern trendy: display-ul full touch screen de 3" afiseaza un meniu customizabil cu ajutorul widgeturilor, functia "efect voce" permite schimbarea vocii apelantului cu o voce sexy sau cu una haioasa, iar fotografiile sunt realizate cu o camera 1.3 MP cu led Flash.

Designul sofisticat, sobru sau cu accente de culoare se muleaza perfect pe personalitatea utilizatorului, in timp ce functia Dual SIM asigura comunicarea facila in retele diferite. Gestionarea mesajelor si istoricul apelurilor sunt oferite pentru fiecare SIM in parte.
Folosind acest telefon puteti verifica starea vremii sau cursul valutar. Clipurile video sau muzica preferata sunt redate cu ajutorul playerului audio-video si pot fi stocate pe cardul de memorie de 8 GB.

Demne de luat in seama sunt conectivitatea Bluetooth, Wap si GPRS, functia Radio FM, si platforma Java. Meniul si manualul de utilizare sunt furnizate si in limba romana, iar de pe site-ul allview.ro pot fi descarcate gratuit aplicatii compatibile. Serviciul Suport Clienti ofera asistenta telefonic si prin email.

Cu siguranta E1 Tickle se va face remarcat si va transmite si poseorului stilul sau sofisticat si trendy!

Telefonul poate fi achizitionat din magazinele Fonomat, Proton, Euro GSM, reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si magazine online.

Premii oferite in cadrul concursului: Un telefon Allview E1 Tickle

Sponsori